Vil dit barn gerne være læge en dag? Så giv dit barn et lægesæt til børn

Barn står med et legesæt i træ

Le Toy Van er et unikt brand, som laver børnelegetøj i træ. De mener, at børn skal have lov til at nyde barndommen med legetøj lavet i gode materialer. Brandet har eksisteret siden 1995. Hos Le Toy Van er det vigtigt at gøre deres produkter så bæredygtige som muligt. Deres trælegetøj kan både bruges som legetøj men også som pynt på børneværelset.

Med et lægesæt børn vil dit barn have mulighed for at udforske lægeverdenen. Lægeudstyret er perfekt, når vennerne komme på besøg. Du kan sammen med vennerne skiftes til at være læge og patient, eller så kan dukker og bamser være patienter. At lege læge er en leg som aldrig stopper fordi der altid er en ny patient som har brug for lægens hjælp.

 

Giv barnet mulighed for at udforske at være læge

Med et lægesæt kan barnet blive husstandens læge og sørge for at forældre og søskender bliver passet god på. Læge sættet vil kunne give barnet et indblik i, hvordan det er at være læge. Når barnet leger med læge udstyret vil barnet lære en masse omkring håndtering af udstyret og behandling af patienter. Måske finder barnet ud af, at de gerne vil være læge i fremtiden.

  • Sjov med dukkerne og bamserne: Med denne lægetaske kan dit barn nu blive husets læge. Tasken indeholder alt det mest nødvendige udstyr, som barnet får brug for. Hvis nogen i husstanden skulle komme til skade vil barnet være parat til at træde ind og fikse problemet. Hvis forældre og søskende ikke kommer særlig tit til skade, vil barnets bamser og dukker helt sikkert have brug for en hjælpende hånd fra lægen.
  • Lærerig leg: Når barnet leger læger vil han/hun lære en masse forskellige ting. Det forskellige udstyr der medfølger kan tit være svært at finde ud af til at starte med, men inden længe vil barnet have styr på det. Udover at barnet lærer en masse omkring det forskellige lægeudstyr vil barnet og lære at tage sig af sine patienter.
  • Fremtiden: Ved leg med læge udstyret vil barnet måske finde ud af, at han/hun gerne vil være læge i fremtiden. Det er super sejt at vide, hvad man vil som barn. Og med lægetasken så kan barnet bare fortsætte det gode arbejde.

 

Sjov leg med vennerne og lægetasken

Med lægetasken vil barnet og vennerne kunne have en masse sjov. Lægetasken er perfekt til, når en af vennerne er kommet til skade. Her finder barnet, at hvad de har brug for i lægetasken. Inden de har set sig om er vennen frisk igen. Hvis vennerne også ønsker at lege læge, er de perfekte patienter dukker og bamser. De fleste børn ejer mange forskellige bamser og dukker, så der må være en masse patienter der mange behandling.

Lægetasken er den perfekte underholdning, når barnets venner er på besøg. På hjemmesiden Little Happy er der et stort udvalg af lægetasker og lægesæt, som er perfekte til et barn, som ønsker at lære en masse, imens de har gang i en god leg.