Hvilken størrelse container skal jeg vælge?

Ikke nok med at du skal vælge den bedste fragtløsning for dig, så skal du også finde frem til den rette størrelse container. Der findes nemlig forskellige typer af containere, størrelser og mål. Læs mere om valg af container til at få fragtet dit gods her.

Valg af container til at fragte gods

Langt de fleste containere kan anvendes på tværs af transportformer. Det vil sige, at skibscontainere til shipping ydermere kan bruges til fragt via lastbil. Målene på en container er med til at bestemme fragtraten.

Derudover afhænger valg af både container og størrelse af, hvilken form for gods du skal have fragtet, og hvor stor en mængde der er tale om. Du kan altså ikke bare vælge den første og den bedste container, du læser om. Kig nærmere på 20 fods container mål her.

Få hjælp til at vælge den rette container

Har du svært ved at finde ud af, hvilken container du skal vælge? I så fald er det en god idé at tage fat i specialister, der kan vejlede og rådgive dig om valg af en container. 

Det er vigtigt, at du træffer den rigtige beslutning, og det kan de hjælpe dig med. Når du har fundet frem til et fragtfirma, kan du uden tvivl tage kontakt til dem, hvorefter de kan rådgive dig.

Det gør sig ydermere gældende, hvis du mangler hjælp til at vælge en transportløsning. Får du hjælp fra specialister, kan du være sikker på, at du ender med både den rette container og transportløsning.