Foretrækker du grå eller grønne fliser?

De fleste foretrækker nok grå – i hvert fald, hvis de var grå, da de blev anlagt i sin tid. Desværre har alger en vane med at indtage fliserne og lige så stille farve dem grønne med deres mikroorganismer. Det er noget, de fleste gerne ville være foruden, og måske du endda selv har kæmpet med at rense fliserne med højtryksrens. Det er bare ikke altid, det fungerer ordentligt.

Algefri har specialiseret sig i at fjerne netop alger, og det gælder, uanset om der er tale om, at du skal have lavet en flise- eller facaderens, eller om det er taget, der trænger til at få en tur. Det kan også være, der er brug for en god allround på forskellige steder? Uanset hvad det er, der er behov for, er det skønt at se ældre ting få liv igen med en ordentlig rens. Det er det, du får med Algefri.

Gør yt til nyt

Mange gange kan fliser godt komme til at se ud som om, de egentlig har bedst af en tur på genbrugspladsen, når de er blevet tilpas nussede af alger og mos. Det kan være, du har haft tanken, at der ikke er noget at gøre, og at de knapt nok kan reddes? Du kan med fordel kigge lidt online og se, hvordan man virkelig kan give ældre fliser nyt liv med en fliserens.

På samme måde kan et tag også godt se ud, som om det er 10 år ældre, end det egentlig er. Naturligvis er det vigtigt, at man rent håndværksmæssigt tjekker efter, om taget egentlig stadig er i god nok stand til ikke at skulle renoveres, men hvis det ellers er tilfældet, kan en algerens af taget få det til at se ud stort set som nyt. Det er altid rart at se et rent tag, når man kommer hjem.