Vælg de rigtige havemøbler til haven

Sommeren er ved at være over os, og det betyder at havemøblerne skal findes frem. Der er ikke noget bedre, end at sidde ude i haven og nyde solen, når det er sommer i Danmark. De fleste bruger mange timer hver dag i haven, når det er sommer – enten alene med en god bog eller en drink eller i selskab med venner og familie til en lækker omgang grillmad. Uanset hvordan du spenderer tiden i haven om sommeren, er det vigtigt at have nogle lækre og flotte havemøbler, som både er rare og behagelige at sidde i og som er flotte og tiltalende. Her er Hay havemøbler et oplagt valg.

Havemøbler i dansk kvalitet

Hay er et dansk designermærke, som blev grundlagt i 2002 af Rolf Hay og Troels Holch Povlsen. Hay har fokus på kvalitet og æstetik, og laver kun produkter, af den absolut højeste kvalitet. Hay laver også havemøbler og her er særligt Palissade-serien utrolig populær. Både til privatpersoner, men også til caféer, restauranter og andre steder, hvor man ønsker flotte og behagelige havemøbler.

Solide men elegante havemøbler

Hvis du har en terrasse eller altan, og er på udkig efter kvalitetshavemøbler i et flot design, bør du se nærmere på Hay havemøbler. Her finder du både stole, bænke, borde og lungesæt, som ikke kun er dejlige at sidde i men som også er en fryd for øjet.

Det der særligt kendetegner havemøbler fra Palissade-serien er, at de er utrolig stærke, men uden at se klodsede ud. Alle havemøbler fra Palissade-serien ser elegante og flotte ud, uden at være skrøbelige.

Havemøblerne fås i en række forskellige farver, og alle hynder, som du køber med til dit havesæt, er med en skridsikker bund med en teflon-belagt overflade, som både er skidt- og vandafvisende og således velegnet til at ligge ude i stort set alt slags vejr.