Sådan kan du få mere privatliv i haven

Drømmer du om at få mere privatliv i haven? Det kan være, at din have er meget åben, så alle kan kigge ind, når de går forbi. For mange er dette ikke rart, da de bare gerne vil kunne sidde uforstyrret i haven uden, at naboer eller forbipasserende kigger ind. Men hvordan kan du skabe mere privatliv i din have? Det kan du læse mere om her.

Plant en hæk

Mange foretrækker et levende hegn, da de mener, at det er den flotteste og mest naturlige løsning. Et levende hegn kan være en hæk eller en anden form for planter. Vælger du at plante en hæk, så skal du være opmærksom på, at det tager noget tid før, at den vokser sig stor. Dog kan du også vælge en færdighæk, som er en hæk, der allerede har vokset sig høj og tæt.

Mindsk støjgener med et støjdæmpende hegn

Oplever du, at der kommer meget støj i din have fra trafik, byggepladser eller andet, så er det oplagt at vælge et støjdæmpende hegn. Et støjdæmpende hegn mindsker uønsket støj, så du igen kan sidde i din have uden at blive forstyrret hele tiden. Samtidigt er hegnet med til at give dig mere privatliv.

Plant flere buske og træer

Du kan ydermere vælge at plante flere buske og træer i haven for at opnå mere privatliv. Dette er en god løsning for dig, der hverken ønsker at plante en hæk eller at købe et støjdæmpende hegn.