Professionel og sikker installation af udendørsbelysning

Drømmer du om at få din have til at ligne en have i stil med Tivolis smukke arealer? Hvis du mangler ideer, er der masser af inspiration at hente på online medier så som f.eks. Pinterest og Instagram. Gem inspiration og rådfør dig med en elektriker om noget lignende kan gøres i din have eller på din terrasse.

Lamper og ret udendørsbelysning kan gøre en kæmpe forskel

Udendørsbelysning kan gøre din have både storslået og fantastisk. Udendørsbelysning kan implementeres i flere forskellige niveauer; høj, medium eller lav niveau. Du kan endda finde på at placere lamper samme højde som dine træer, eller sætte lyssløjfer i træerne. Du kan også placere udendørslamper, der er i højden med almindelige gulvlamper, altså i en højde på cirka 1,60. Så kan du også placere belysning i marken i form af markspots. Det er flot at lyse blomsterbedet op med flot lys.

Lys i træerne og måske også i buskene rundt omkring op med flotte lyssløjfer, og blomsterbedene med flotte lamper, bliver din haven uimodståelig at opholde sig i. Det er meget værd at kunne spendere længere tid udenfor selv under de mørkere sommeraftener og -nætter.

Tips vedrørende facadebelysning

Husk at facadebelysning kan lede til mindre udsyn gennem vinduerne, hvis du placerer belysningen de forkerte steder. Det er vigtigt at du spørger en elektriker med erfaring indenfor belysning, så at lys ikke bliver placeret de forkerte steder. Hvis du placerer facadebelysning det rette steder så burde de ikke være nogle problemer. Det er også smart at vælge pære i LED for at holde omkostninger til strømforbrug nede.

Mangler du inspiration og ideer?

Hvis du mangler idéer på hvad man kan lave af udendørsbelysning på din terrasse eller i din have (selvom du har kigget efter inspiration på nettet), så kan du få et besøg af Norh Entreprises elektriker Nørrebro, hvis du bor i Region hovedstaden. Hvis du bor i nærheden af Lyngby, så kan du kontakte Elektriker Lyngby, for lokal hjælp af en elektriker med speciale i udendørsbelysning.