Professionelt oversættelsesbureau oversætter din virksomheds tekster

Er du på udkig efter et professionelt oversættelsesbureau, som kan oversætte din virksomheds tekster? Din virksomhed får hos COMMAS en fast oversætter tilknyttet, som udover professionel oversættelse på højeste niveau også giver jer en personlig service, som sikrer at jeres værdier skinner igennem oversættelsen.

COMMAS er et professionelt oversættelsesbureau, med fokus på høj kvalitet og personlig service, der værner om at levere professionelle oversættelser af høj kvalitet hver eneste gang. Det sikrer de ved at samarbejde med professionelle freelancere, oversættere og translatører, der hver især har en relevant spidskompetence, som ligger inden for COMMAS’ specialområder.

Oversætterne er sprogligt uddannede, og som regel også modersmålsoversættere. Det giver et tårnhøjt sprogligt niveau, og sikrer også, at kulturelle forskelligheder ikke går tabt i oversættelsen.

At oversætterne er højtuddannede og/eller modersmålsoversættere gør også, at ordspil og fængende overskrifter bliver oversat, så jeres målgruppe får samme budskab som i originaludgaven, uanset hvilket sprog, de læser jeres materiale på.

Oversættelsesbureauet står selv for kvalitetssikring af alle professionelle oversættelser, lavet af de professionelle oversættere. Det er med til at ensarte de professionelle oversættelser, de laver for jer.

Professionel oversættelse af høj kvalitet

Hos COMMAS er alle højtuddannede og professionelle oversættere, med speciale i professionel oversættelse af de nordiske og øvrige europæiske sprog inden for teknisk, juridisk og økonomisk oversættelse, korrekturlæsning samt professionel oversættelse af markedsføringsmateriale.

De tilbyder professionel oversættelse på nordiske og europæiske sprog. Professionel oversættelse til og fra dansk, engelsk og tysk udgør hovedparten af deres oversættelser, men også svensk og norsk bliver mere og mere efterspurgt. Derfor har de professionelle oversættere stor erfaring med professionel oversættelse til og fra alle disse sprog.

Deres brede erfaring og samarbejde med kun de dygtigste oversættere gør at de med stolthed leverer professionel oversættelse uanset hvilken virksomhed eller branche du opererer inden for. De tilknytter en professionel oversætter fast til jeres projekt, så I får et tæt samarbejde med en passende, professionel oversætter, samt ensartede resultater retur.