CRM salgsstyring giver sælgerne struktureret overblik

CRM salgsstyring giver bedre vilkår for sælgerne i en organisation. Det er en digital salgsmappe med overblik over kundeaktiviteter og korrespondance. Det fungerer som et digitalt ringbind der kan samle alt samtale og vigtige dokumenter på de enkelte prospects for den enkelte sælger. 

Sælgeren understøttes gennem hele salgsprocessen fra leadgenerering, igennem mødeaktiviteter og forhandling og til den endelige kontraktindgåelse. Det er et 360 graders overblik over vigtige opslagspunkter der er relevante i forhold til en salgsproces. Effektiv styring af en salgsproces kan bedre give de rette nedslagspunkter i processen. Det kan derfor nemmere give sælgeren de rette forudsætninger for at præstere og dermed lukke salg undervejs.

Det er en form for effektiv projektstyring, hvor man kan holde styr på sine vigtige punkter i et forløb. Med salgsproces overblikket understøttes hele salgsprocessen fra leadgenerering, over mødeaktiviteter og forhandling – til kontraktindgåelse. Løsningen indeholder fasestyring af salgsprocessen, styring af opfølgning samt gatestyring med eksempelvis automatiseret opgavetildeling og notifikationer. 

En skræddersyet løsning kan være en unik måde hvorpå man får et værktøj der passer perfekt til virksomhedens forhold. Sælgerne er dagligt i berøring med en masse mulige kunder, og det kræver et værktøj der kan skabe fuld oversigt over de mange interessenter. CRM salgsstyring dækker alt lige fra muligheden til en kvalificeret kunde til at man har vundet kampen. Det giver hele salgs rejsen, som kan være kompleks og varer i lang tid specielt for b2b virksomheder. 

Derfor er en koncentreret tilgang til et salg altafgørende for at skabe gode resultater. Det er ikke blot et godt værktøj for den enkelte sælger, nej det er også en nemmere måde at holde styr på hinandens leads og dermed nemmere koordinere de forskellige leads og dele dem mellem hinanden. Det viser stadierne både i forhold til mail men også opkald.    

Kontraktstyring gennem et CRM system  

Med digital kontraktstyring i en CRM løsning, kan man skabe et overblik over virksomhedens kontrakter og aftaler. Det er en enkel og effektiv måde at håndtere kontrakter på. WorkPoint 365 er en smart kontraktstyring, hvor du kan styre dine kontrakter med pipelinestyring. 

Du kan arbejde i kendte Microsoft 365 programmer. Arbejd her med kontraktstyring i Microsoft-programmer du kender: SharePoint Online, Microsoft Teams, To-Do, Planner, Outlook, Excel, Word og PowerPoint. Og Power Platformen.

Med kontraktstyring behøver medarbejdere ikke længere bekymre sig om at gennemse hundredvis af mapper for at finde, hvad de leder efter. Ikke flere komplicerede og usammenhængende processer eller brudte kommunikationskæder! Med WorkPoint Contract Management kan medarbejdere kickstarte indkøbskontrakter ved at vide præcis, hvad de skal gøre, og hvornår det skal bruges.