Mange fordele ved leje af container til opbevaring

container

containerLeder du efter et sted, hvor du kan opbevare alle de ting, der ikke skal være i hjemmet? Så kan du roligt stoppe din søgen nu.

Her får du indblik i, hvorfor en container er det ideelle sted at opbevare dine overskydende ting.

Leje af container til opbevaring er blandt andet fordelagtigt, da det er et billigere alternativ til et lagerhotel. Desuden kan dine ting opbevares sikkert og tæt på hjemmet.

Læs med her og bliv klogere på, hvorvidt en container er det rette valg for dig.

 

Placér containeren lige hvor det passer dig

Ønsker du at stå op hver morgen med udsigt til din container i forhaven? Eller er det lige i overkanten, og ønsker du blot at placere den i baghaven eller ved vejen?

Præferencerne er mange, og det er mulighederne også. Med en mobil container er det muligt at have dine ting tæt på hjemmet. På denne måde kan du også spare eventuel transporttid til depotrum eller lagerhotel, der ligger længere væk.

Inden du beslutter dig for, hvor containeren skal stå, er det vigtigt, at du tjekker din lokalplan. Heri står der, hvor det er tilladt at placere din container.

Læs mere her

 

Vælg en isoleret container

Vil du gerne have, at dine ting opbevares bedst muligt, skal du vælge en isoleret container. Denne kan nemlig bevare en bestemt temperatur gennem alle fire sæsoner.

Det betyder, at der ikke opstår fugt eller kondens inde i din container, så dine ejendele er i sikkerhed og undgår at blive beskadiget.

 

Tjek din indboforsikring

Hvis du vil være sikker på, at din indboforsikring også dækker tingene i containeren, er det en god idé at kontakte dit forsikringsselskab og forhøre dig om det.

Såfremt din forsikring ikke dækker, er det muligt at få tegnet en tillægsforsikring.