Hvad koster en boligadvokat?

boligadvokat hjælp

boligadvokat hjælpVil du gerne indgå en bolighandel med ro i maven? Så kan du med fordel hyre en boligadvokat til at hjælpe dig med at få styr på alt det juridiske.

En boligadvokat kan hjælpe dig med alt fra tinglysning af skøde til gennemlæsning af tilstandsrapport og forhandling af pris. Du bestemmer selv, hvor meget du vil have hjælp til, og hvor meget du vil klare selv.

Her i artiklen ser vi nærmere på, hvad det vil koste dig at hyre en boligadvokat i forbindelse med et boligkøb.

Timepris eller pakkeløsning – hvad passer bedst til dine behov?

De fleste boligadvokater tilbyder både forskellige pakkeløsninger og advokatbistand, der bliver afregnet per time.

I forbindelse med et boligkøb vil du typisk kunne vælge mellem nogle pakkeløsninger, der tilgodeser de behov, du kan have, når du gennemgår en hushandel.

Læs eventuelt mere om boligadvokatens ydelser på Hviidadvokater.dk

Det kan eksempelvis være, at du gerne vil betale for at få hjælp til det juridiske gennem hele forløbet. Eller det kan være, at du udelukkende vil have hjælp til alt det, der har med skøde og tinglysning at gøre.

Hvad kan du forvente at skulle betale for en boligadvokat?

Betaler du per time, du får hjælp fra advokaten, kan du som tommelfingerregel forvente at skulle betale i omegnen af 1.000 – 2.000 kr. per time. Det kan variere en del fra advokatfirma til advokatfirma.

Går du i stedet med en pakkeløsning, kan du ende ud med en pris på alt mellem 5.000 – 10.000 kr. afhængigt af, om du går efter en komplet rådgivningspakke, eller du ønsker en mindre pakke med færre ydelser. Her kan priserne også variere alt efter, hvilket firma du henvender dig til.

TIP: Indhent gerne tilbud fra forskellige boligadvokater, inden du lægger dig fast på en. Så kan du sammenligne priser og få en fornemmelse for, hvad der vil være den bedste løsning for dig.