Hvad er en varmeblæser?

Kender du det, at du nogle gange går og drømmer om et produkt, der er i stand til at gøre lige det du står og har brug for. Situationen er bare den, at du ikke aner, hvilket produkt det er, eller om det overhovedet findes. Måske har du lige malet huset. Det kan også være, at du har problemer med at opvarme dit hus, og mangler et produkt, der kan hjælpe med dette. Dit hjem kan også have været udsat for en vandskade, og du har ingen ide om, hvordan det hele skal blive tørt igen. I så fald er det højst sandsynligt en varmeblæser, du står og mangler. Er du i tvivl om, hvad en varmeblæser er, og hvordan du kan bruge den, så læs videre.

Opvarmning til alle steder

En varmeblæser er et varmelegeme, der bruger en ventilator til at føre luft over en varmekilde. Varmeblæseren opvarmer altså luft, som derefter kan opvarme rummet den står i. Den virker optimalt i isolerede rum, og fungerer enten vha. strøm, gas eller keramiske varmeelementer. Den kan altså fungere som erstatning for din el-varme, i denne tid, hvor priserne konstant stiger. Hvis altså du vælger en varmeblæser, der fungerer vha. gas eller keramiske varmeelementer. Varmeblæseren kan desuden opvarme de fleste rum. Også rum, hvor der ikke er en varmekilde i forvejen. Det kan f.eks. være en garage eller et drivhus, der skal bruges til fest eller arbejde. Skuret, teltet, campingvognen, bilen, kolonihaven osv. kan også få besøg af varmeblæseren. Trænger du til midlertidig opvarmning er den altså perfekt.

Aftørring med varmeblæser

Udover, at varmeblæseren kan opvarme, så kan den også bruges, hvis der er noget, der skal tørres. Det behøver ikke at være en vandskade, der er skyld i, at du skal bruge en varmeblæser. Det kan også være, at du har et fugtigt rum, f.eks. en kælder, der trænger til en aftørring.