Bliv klogere på varmepumper

Ønsker du at blive klogere på varmepumper? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du blive nemlig blive klogere på, hvad en varmepumpe er. I den sammenhæng vil du ligeledes blive præsenteret for, hvorfor det kan være en fordel for dig at vælge en varmepumpe. Du kan læs mere her for at besøge Scanheats hjemmeside. Scanheat er VE & KMO certificeret specialist inden for varmepumper.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er i grove træk en mekanisme, der kan forvandle varme i jorden eller luften til varme i din bolig. Det er underordnet, hvordan temperaturen er udenfor. Varmepumpen kan altid varme din bolig op. Varmepumpen kan sagtens fungere som en fuldendt erstatning for traditionelle varmekilder som eksempelvis fjernvarme. En varmepumpe fungerer i teorien på samme måde som en air-condition, hvorfor teknologien er velkendt.

Hvorfor skal jeg vælge en varmepumpe?

Der er flere fordele ved at udskifte din eksisterende løsning med en varmepumpe. En varmepumpe er først og fremmest yderst effektiv. Varmepumpen er drevet af el, og når den bruger 1 kWh, bliver den mængde strøm forvandlet til ca. 3 – 4 gange så meget varme. Så det er altså en yderst effektiv løsning for dig.

Det økonomiske incitament

På sigt er der mange penge er spare ved at få installeret en varmepumpe. Du kan ydermere ansøge om et energitilskud, hvis du får installeret en varmepumpe. Et energitilskud tilgodeser dig, der ønsker at blive mere bæredygtig i din tilværelse.

Den miljørigtige løsning

En varmepumpe er ligeledes den miljørigtige løsning. En varmepumpe fokuserer 100 % på grøn og vedvarende energi, hvorfor der er en bæredygtig varme, du får ind i dit hjem. Nye varmepumper har endvidere et luftrensningssystem, som gør, at samtlige partikler der skulle være i luften bliver frasorteret. Det er især en fordel, hvis en i husstanden har allergi.