Business Intelligence er vejen til faktabaserede beslutninger

At skabe datadrevet beslutninger i din organisation er guld værd for at kunne skalere sin forretning på en sund og optimal måde. BI og velintegreret dataplatform skal indsamle korrekt data klar til analyse til de brugere, som skal bruge dataene. En skræddersyet dataplatform sker gennem værdien fra AI, Big data og machine learning. Det handler om korrekt bearbejdning af data og analyse på tværs af kanaler. For at skabe succes med Business Intelligence skal der i organisationen identificeres de rette interessenter. 

Skræddersyet BI løsning udvikler interne processer

En skræddersyet BI-løsning kan skabe bedre dynamik mellem flere afdelinger, og giver bedre, hurtigere og lettere adgang til den korrekte datamængde. Med Power Bi får man en visuel form for visning af data, det kan være ganske godt til afrapportering af data, som man har brug for at skulle vise over for ledelsen eller til afsluttende samarbejder. Det skal udtrykke en stor grad af professionalisme hos den enkelte virksomhed. 

En skræddersyet IT totalløsning der er i tråd med virksomhedens forretning og DNA er med til at sikre data. Unit IT er en dansk virksomhed som med mere end 100 IT specialister, sammensætter store og komplekse it-systemer, som er brugervenlige for dens brugere, med en høj IT-sikkerhed.

Business Intelligence skaber brugervenlig grænseflade

Brugervenlighed i alle typer af organisationer er alfa omega for at interne og eksterne kommunikationsprocesser skal fungere. En skræddersyet og brugervenlig it-løsning skal være med til at forbinde afdelingerne med hinanden. 

En virksomhed har i dag meget kommunikation på tværs af afdelinger, og med kunder og leverandører i ind- og udland. BI-eksperter er uddannet til at få skabt dataområder der har en nem brugerflad og som sikkert hænger sammen, så der ikke opstår komplikationer og unødvendige problemer. Det er en god indikator at tjekke op på virksomheders NPS for at være sikker på, at de totalløsninger som er lavet for andre kunder, matcher dine ønsker og behov i samarbejdet.