Gør arbejdet nemmere med en pallevægt

Skal der mange paller gennem systemet på din arbejdsplads? Så er der typisk brug for en palleløfter til at flytte rundt på de tunge paller, der er fyldt med forskellige former for produkter. 

Skal alle paller vejes, så vægten bliver kendt, er der meget arbejde i dette, da pallerne også skal transporteres til og fra vægten. Kan det mon gøres på en nemmere og mere effektiv måde? Det kan det helt bestemt, hvis virksomheden har en mobil pallevægt.

Hvad er en mobil pallevægt?

En mobil pallevægt er blot en palleløfter, der er forsynet med en vægt. Det betyder, at pallerne, der skal flyttes, kan blive vejet samtidigt med, at de fragtes fra A til B. 

Mobile pallevægte er en fremragende løsning

Ønsker du en løsning, når du skal veje paller, der sparer på både arbejdstiden og pladsen, så bør du vælge en mobil pallevægt. Derved slipper du for at have en pallevægt, der står og fylder et fast sted. Du skal bare investere i mobile pallevægte i stedet for de sædvanlige palleløftere, som du bruger i dagligdagen. 

Med en mobil pallevægt skal der ikke bruges tid på at køre en tur forbi en pallevægt. I stedet aflæser du bare pallens vægt, mens den er på palleløfteren. 

Brug pallevægten på disse arbejdspladser

Mange forskellige arbejdspladser kan have gavn af at have en robust palleløfter, der er forsynet med en vægt, da den sparer tid en masse tid. Arbejder du eksempelvis på et lager med en pakkeafdeling, så kan du ikke undvære en palleløfter med en indbygget vægt.